1082361.jpg
Niin, jäimme Veran ja Jaskan esioisen syntymään. No, tässä hän on. :)) Hän peri vanhempiensa vaaleat hiukset ja Jaskan siniset silmät. Tulija oli pieni tyttö, joka sai nimekseen Adelina, Veran toisen nimen mukaan.

1082363.jpg
Jaska tuli tapansa mukaan töistä. Tämä päivä kuitenkin poikkesi muista, olihan Jaska saanut esikoisensa.

1082364.jpg
Perhe sai myös uudistettua vessaansa hiukan Jaskan palkkarahojen ansiosta. Ihan kiva, mutta suihkukoppi ei vain kuulu joukkoon :<

1082365.jpg
Vera hoivasi pienokaistaan hyvin. Syötti, juotti ja vaihtoi vaipat Jaskan ollessa töissä. Adelinella oli aina kova nälkä, tyttö oli selvästi tullut äitiinsä.

1082366.jpg
Vera ei pitänyt roskapöntön hajusta. Se oli täynnä Adelinan vaippoja. Hän nyrpisti nenäänsä joka kerta kun kävi Adelinan huoneessa. (Tyttö muuten sai uuden ja hienon vaaleanpunaisen huoneen. :))

1082367.jpg
Veralle tuli lähtö töihin niin Jaska joutui soittamaan ei-kaivatun lastenhoitajan hoitamaan Adelinea. Jaska oli kuullut, että lastenhoitajat olivat hyvin epäpäteviä. Jättivät kuulemma lapset lattialle, polttivat ruokansa ja ties mitä. Mutta pakkohan se oli kutsua, asialle ei voinut mitään.

1082368.jpg
Niin, lastenhoitaja jätti pikku-Adelinan keskelle keittiön lattiaa tehdessään itselleen kuorutettuja hummereita ja tietenkin jätti sen kesken. No, oli lastenhoitajassa se hyvä puoli, että hän siivosi taloa. ;)

1082369.jpg
Lastenhoitaja jumitti perheen vaatekaapin takana vähän väliä. Miksi hän ees sinne itsensä tukki? :o (HUOM! Kengät sopivat vaatteisiin?)

1082370.jpg
Jes, kauan kaivattu ylennys tuli. Vera ei näyttänyt olevan kovinkaan innoissaan. Hän nimittäin toi mukanaan isonenäisen työkaverinsa joka päivä. Murr.

1082371.jpg
Pian oli Adelinan aika kasvaa. (Anteeksi unohdin laittaa katot.) Jaska-isä auttoi vauvaansa kasvamaan. Ainakin Jaska otti kynttilöiden puhaltamisen tosissaan. :)

1082372.jpg
Ihan söpö tyttö Adesta kasvoi :) Ei onneksi niin pahoja pusuhuulia, vielä. :D

1082377.jpg
Ade tosiaan oli aika ahmatti. Hän oli muuten aika paljon Veran näköinen. Adelle maistui puuro oikein hyvin, hän ei juurikaan pitänyt vihreästä maidosta.

1082378.jpg
Jaska kylvetti Adea melkein joka ilta. Täytyihän tytön olla puhdas. Tosin, Vera ei paljoa pahanhajuisista simeistä pitänyt. Suoraan sanoen hän inhosi niitä.

1082379.jpg
"Hei, taas ylennys. Kohta olen urani huipulla ja voin rakennuttaa ison palatsin ja kasvattaa siellä lapseni."
Vera tosiaan menestyi hyvin töissään.

1082381.jpg
Kuusimäkien keittön yleisin vieras. Kukaan ei tiedä mitä hän siellä teki tai mistä hän tuli. Hän vain seisoi siinä muutaman tunnin ja häipyi tiehensä. Pelottavaa! :s

1082382.jpg
Aden kasvettua isommaksi, oli alkanut hänen opetuksensa. Onneksi tyttö oli aika nopea oppimaan ettei siinä mennyt kaikki vapaa-aika. Ade oppi kävelemään häijy ilme kasvoillaan. :D

1082383.jpg
Perheen vessanpönttö oli aina tukossa ja vessanlattialla suoraan sanottuen tulva. Ei auttanut kuin Veran huonosta mielialastaan riippumatta rueta luutuamaan vessaa.

1082384.jpg
Sillä aikaa Ade oli kasvanut isoksi tytöksi. Hän sai vaaleanpunaisen yöpaidan ja pusuhuulet, mutta ihanan isot silmät muuten. Ihan nätti tyttö :) Adesta oli hauskaa kasvaa isoksi, mutta aluksi se vähän hämmästytti olla yhtäkkiä niin iso ja aloittaa koulu. Kasvu veti pikku-Aden vakavaksi.

1082385.jpg
Suihku tuntui olevan kokoajan rikki, niinhän se olikin. Jaska hermostui ja hakkasi suihkua. "Voi *****,
miksi tämän pitää olla aina rikki?", Jaska raivosi. "Kulta, älä kiroile Aden kuullen!", Vera huusi keittiössä. Vera ei hyväksynyt kiroilua. Hän halusi kasvattaa Aden hyväkäytöksikseksi lapseksi, että Ade pääsisi vielä joskus yliopistoon.

1082386.jpg
Ade ei selvästi ollut kuullut Jaskan tunteenpurkausta, vaan tyttö maalasi kiltisti omia kuviaan. Samalla hän hankki perheelle vähän rahaa.

1082387.jpg
No, eka koulupäivä ei tuottanut tulosta. 8.5 keski-arvo ei ollut Aden mieleen. Hän halusi kympin todistuksen että Jaska ja Vera voisivat olla hänestä ylpeitä!

1082388.jpg
Vera oli nykyään todella väsynyt. Hän nukahteli lautaselleen, eikä jaksanut mennä sänkyyn nukkumaan ei kai hän vain ole..

1082391.jpg
..raskaana. Vera oli raskaana. Perheeseen saataisi vähän ajan päästä kauankaivattua vipinää. Kuusimäkien elämästä oli tullut pikemminkin tylsää. Vera perhetavoitteisena siminä halusi kokoajan lisää lapsia, joten eiköhän nyt ole tyytyväinen.

1082393.jpg
Ade teki joka ilta läksynsä hymyssäsuin, vaikka välillä jotkut laskut tuntuivat todella vaikeilta. Aden kannattaisi myös opetella pitämään kynää oikeinpäin, jos sitten olisi vähän helpompaa. :>

1082389.jpg
Yhtenä iltana Aden mentyä nukkumaan, Veran maha pomppasi raskauden merkiksi. "Kulta, olen raskaana. Ihanaa, eikö vain?", Vera innostui, mutta hän sai vain vastaukseksi miehensä röyhtäyksen.

1082394.jpg
Ade todella otti nukkumisesta kaiken irti. Hän nukkui leveästi vaaleanpunaisella sängyllään.

1082395.jpg
Veran mahasta on tullut jo todella iso. Hän synnyttäisi milloin vain. (Perheen sohva on vaihettu halvempaan rahapulan vuoksi.)

1082400.jpg
"Hei äiti, voitaisko me muuttaa Stadiin ku mun paras kaveri, Tiina muuttaa sinne kans?", Ade kysyi äidiltään. Vera vain naurahti Adelle :)

1082396.jpg
Veran synnytys alkoi heti seuraavana yönä. Hän huusi ja kiljui, hyvä ettei Ade herännyt. Jaskaakin hän huusi, mutta turhaan. Jaska kokkasi keittiössä omissa maailmoissaan.

1082397.jpg
Vera juoksi äkkiä keittöön ojentamaan pienokaistaan Jaskalle. Ei kai vain..?

1082398.jpg
Kuusimäkien ensimmäiset kaksoset. Toinen vauvoista oli tulossa ulos.

1082399.jpg
Ja kaksoset tuli. :) Ensimmäinen sai nimekseen Adalmiina ja tässä Veran sylissä oli Adrienne. Kummatkin tytöt perivät vaaleat hiukset ja luultavasti Jaskan siniset silmät. Adrienne on vauvoista vaaleampi.

1082404.jpg
Iltapäivällä kun Jaska tuli töistä, hän oli saanut ylennyksen. Hän oli nyt uransa huipulla eli Jaska oli elävä legenda. Hän saisi nauttia nyt platinamielialasta ikuisesti.

1082405.jpg
Kuitenkin oli hoidettava lapset ennen ylennyksen juhlimista.

1082407.jpg
Onneksi Adella oli mukavasti siisteyspisteitä, joten hän sijasi joka aamu vuoteensa ennen kouluunlähtöä. Se helpotti Veran askareita suuresti.

1082409.jpg
Vera oli todella onnellinen kaksosistaan. Hän peitteli kummankin pienokaisen ennen nukkumaan menoa. :)

Tähän lopetammekin. Ensi kerralla näätte kun Ade saavuttaa teini-iän ja kaksoset kasvavat. Nyt en voi muuta kuin pyytää kommenttia :>